diumenge, 22 de febrer del 2015

UNA SETMANA INTENSA

Vull començar la crònica d’aquests últims dies amb la iniciativa dels nostres nois i noies de 4t d’obrir una exposició temporal de quadres que ja està a disposició de tota l’escola al segon pis del carrer Bruniquer. Són uns deu quadres pintats a llapis i que reten homenatge a la figura de Glenn Athur (http://translate.google.es/translate?hl=es&sl=en&u=http://artodyssey1.blogspot.com/2011/09/glenn-arthur.html&prev=search).
Aquí en teniu algunes mostres dels nostres artistes:

 




Divendres passat vam estar a Tarragona i vam passar un dia de convivència amb els nois i noies de 3r, tot investigant i descobrint secrets i racons d’aquesta antiga ciutat, capital peninsular en el seu moment del Imperi romà. Vam utilitzar les noves tecnologies i ens vam descarregar una guia virtual per mòbil de Tarraco romana, amb els seus mapes i fins i tot una voiceguide. Tot això ho han exposat en un treball cooperatiu que podem veure entrant al drive de l’escola, secció classroom:
Aquí podeu veure els treballs i les fotos que van fer-se davant dels llocs més representatius.
Us deixo amb un petit tast:

 

 

 

 

Mentre nosaltres estàvem a Tarragona, els més petitons aquí a l’escola celebraven carnaval amb la tradicional rua de l’escola i dissabte li va tocar el torn a la rua del barri. Un altre cop per segon any consecutiu, la nostra escola es va portar el primer premi de disfressa i de comparsa. Us remeto a la pàgina web de l’escola perquè pugueu veure les imatges i els vídeos.


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada