diumenge, 26 d’octubre del 2014

ALGUNES FINESTRES PER VOSALTRES

La finestra està oberta. Aquí teniu alguns foradets que hem obert perquè veieu què fem durant aquests dies. Comencem per un tast de la classe d’EViP i, seguidament, trobareu una sortida dels alumnes de Català a la Plaça del Diamant on van llegir in situ La Plaça del diamant de Mercè Rodoreda, tot un luxe!

A Informàtica aquest trimestre els nois i noies de 4t d’ESO hem començat a utilitzar el photoshop , un programa de retoc de fotogràfic .
Al principi ens van ensenyar a utilitzar allò que era més bàsic , com esborrar, copiar fotos , caviar el color i la il·luminació, etc. Però ara ja, passades quatre setmanes, he m començat a pujar el nivell fent un cartell del festival de Cinema Fantàstic de Sitges. En aquest cartell hem d’utilitzar tot el que hem aprés fins ara i que la imatge final quedi integrada sense talls i sense que es noti que està formada per diferents imatges.
(Júlia Chust)

 

















Llegint La Plaça del diamant:


 

També, el divendres passat van venir, com us vaig dir el l'informe corresponent, uns exalumnes de l'escola de fa dos anys per explicar-nos les seves experiències en els diferents batxillerats que estan cursant. Eren el Ferran, el Jordi i el Christian. Va ser realment molt interessant i es van plantejar molts dubtes i es van donar alguns consells. Més endavant vindran altres exalumnes a parlar-nos de les seves experiències en els Cicles Formatius. Us deixo amb unes fotos per fer boca.

 

 
 

Fins aviat!

Josep Cuervas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada