dissabte, 13 de juny del 2015

VIATGE PARÍS 2015 (1)

Dijous, 11 de juny. Ha arribat el dia tan esperat. Ens anem a París.

5:30 de la matinada: el xat de grup de watts de 4t d'ESO comença a respirar. En pocs minuts treu fum. "Bon dia a tothom!!!! Ens anem a París!!!"

7:15: ens trobem a l'aeroport terminal 1 mostrador de Vueling. Cares de son, d'haver dormit poc pels nervis, però amb les mirades enceses, expressions il·lusionades i moltes ganes de començar la última experiència a l'Escola Patufet, perquè molts d'ells porten 12 anys formant part d'aquesta família i els que porten menys se senten igual.

Facturem maletes i passem la duana. Veig amb sorpresa els pares i mares acomiadant-se de nosaltres amb somriures d'orella a orella, però alguns nois (o noies) ploren!!! Paradoxes de la vida??? No ho sé ben bé, però la veritat és que els hi dura poc i quan a les 8.40 la megafonia ens crida per embarcar, tothom té una idea fixa: d'aquí 55 min estem a París.

Vol superat, malgrat algunes angunies (això si: pujaran al Space Mountain el dia de Disneyland París i no els hi farà cap mena de por). I arribem a la Residència a les dotze. Calor, molta calor i sol de justícia.

Primera tarda a París: Opéra, Galeries Lafayette, Place Vendome, Place de la Concorde...plats forts per aterrar de sobte i deixar més d'una boca oberta. I a la nit a la balconada de Trocadero amb la Tour Eiffel al davant, majestuosa, verticalment il·luminada apuntant a un cel radiant i transparent, malgrat són ja les deu de la nit.

Tornem a l'hotel. Alguns tenen son, d'altres volen arribar de seguida per tenir wiffi i explicar les primeres experiències. Però demà serà un dia ple d'emocions i cal descansar. Tanquem llums a dos quarts d'una. Descanseu angelets i princeses...

(Hem tingut alguns problemes amb la connexió wiffi de l’hotel i no vam poder pujar fotos. Però ho hem solucionat amb altres dispositius (estem en l’era de la tecnologia) i les podeu veure totes al facebook de la Marta Godoy. Les ha posat públiques perquè les podeu veure tots i totes. En breu estaran també disponibles a la web de la nostra Escola Patufet)
Demà més, perquè millor és difícil, però s’intentarà).


Marta Godoy i Josep Cuervas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada