dijous, 10 d’abril del 2014

Les coses de la vida

Empantanats com estem amb el teatre, París, l'ESO... els dies de vacances que comencen demà han de ser un petit oasi enmig de l'entretingudíssima tempesta d'esdeveniments que s'acosten. Avui l'Albert i la Laura Z. han anat a l'Ajuntament de Gràcia a recollir els permisos per vendre roses. I hi han anat no una ni dues, sinó tres vegades (mig per incompetència dels funcionaris graciencs, mig per despiste dels meus estimats deixebles), i a sobre han tornat amb les mans buides (aquí hi hauria d'aparèixer l'emoticona d'aquella careta vermella com un tomàquet). I és que hi ha dies que per molt bona voluntat que hi posis... 
La Sara i la Laia han acompanyat les mares que ens ajuden amb les fotos de les orles, a Infantil amb els nens de P3 i P4. Ja només ens queda P5. Ahir vam fer les fotos per al cartell publicitari de "Chicago", i el cas és que em penso que serà el flyer més xulo dels que s'han fet al Patufet. Guapíssims i guapíssimes! Espectaculars! Ja ho veureu. 
Les samarretes i les roses en procés... I a tot això, també fem classe, i sembla que percebem alguna petita reacció als qui els l'hem demanada. Quan tornin de Setmana Santa, els quedaran cinc setmanetes per als exàmens finals del tercer trimestre, per la qual cosa estem posant molt èmfasi a mirar que no perdin la concentració i ho posin tot de la seva part.
En fi, que arriba l'hora de la veritat, en tots els sentits. Les cares dels qui veien ahir per primera vegada els actors i les actrius disfressades eren un poema, estaven al·lucinats. Jo, també. Teniu uns fills molt fotogènics, ja m'ho direu si no. Que tots plegats acabem l'ESO amb totes les ganes i la il·lusió del món.
Vaaaa! Que acabem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada