dissabte, 14 de juny del 2014

París. Dia 2

Primera nit superada amb èxit. Comportament més que exemplar, i a l'hora d'esmorzar tothom a l'hora. Ens encaminem a la zona de Bastille, per recórrer la Promenade Plantée, un antic viaducte transformat actualment en un passeig farcit de plantes diverses i flors de tots colors que acaben a un parc enorme per descansar o fer una mica el cabra, segons l'estat de cadascú.

4t d'ESO a punt de començar la passejada. Més guapos impossible.


Els ha agradat molt i han comentat que troben a faltar llocs com aquests a Barcelona. Alguns han pres el sol una estoneta, però els he espatllat la becaineta matinera perquè no s'apalanquessin massa. Han dinat a Les Halles i després cap a Orsay. Fantàstic! Han vist els impressionistes, els post-impressionistes, Renoir, Monet, Gauguin, Degas... Han flipat molt amb el rellotge gegant del museu que, com sabeu, és una antiga estació de tren. Des de la terrassa d'Orsay vistes meravelloses de Montmartre i de tota la Rive Droite.


L'Ainhoa penja un candau al pont des arts per immortalitzar els seu amor per París.

Els machotes fets uns fluixeres ja no poden més.


Tornem a la residència per sopar i agafar forces. A la nit, el creueret amb el Bateau Mouche: ens hem enamorat tots de París, és clar. Rabiaven d'enveja amb les festes i els picnics improvisats a les riberes del Sena. L'hem començat de dia i l'hem acabat de nit, amb una lluna plena que havíem encarregat expressament per a l'ocasió. Milions de fotos, de tothom amb tothom (love is in the air, ça c'est Paris). 
A dormir que fa son. Demà serà un altre dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada