dilluns, 16 de juny del 2014

París. Dia 4

De bon matí, una de les sortides més esperades: el Mercat de les Puces!! Compres, compres, compres... Gairebé tots han picat alguna cosa, cadascú al seu estil.

Qué mona voy a estar esta noche, oye...


La Georgina orgullosa de les seves compres.



Elles han trobat que dues hores era poc, i alguna no ha tingut prou temps per decidir-se, i al final ha tornat amb les mans buides, eh Sara? El Francesc s'ha comprat un banyador superchachi i la Laura Z. unes bambes força més barates que a Barcelona. Han regatejat com cal en aquests casos.
Fins i tot l'Arnau s'ha decidit a comprar-se una jaqueteta de xandall després de morir-se de fred tres nits seguides per fer-se el mascle. Bé Arnau, bé.
A la tarda a Marais, el barri jueu. Allà, el gran moment del dia, l'Albert ens ha obsequiat amb el seu número estrella, Mr Celophane!

Mr. Celophane davant del George Pompidou. Homèric!

A Marais temps per descansar a la Place des Vosges abans d'anar a sopar a la Residència.

I a la nit, Champs Elysée, Arc du Triomph...

Atenció a la cara del Joel.

Jugava França, i els crits se sentien fins a Concorde. Camps Elisis cap avall, baixàvem la Marta i jo per una vorera, i l'Anna i la Laia per l'altra, i s'han picat. No he pogut més que acceptar el desafiament. Hem fet un sprint en que ha quedat pal·lès que, als meus 41 anys estic en plena forma, però, finalment no he volgut humiliar-les i he hagut de frenar per no deixar-les en evidència.
Metro a Concorde, transbord a Òpera i a Porte d'Italie.
I ja hem passat l'equador del viatge. 
Demà pugem a la Torre Eiffel, ja us ho explicaré.
Bona niiiiit...











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada