dilluns, 16 de juny del 2014

París. Dia 5

Ha costat engegar avui, però després s'ho han passat bé. Al matí a la Sorbonne, Odeon, Place de Contrescarpe, rue Moufftard... Han fet l'itinerari i han anat a jeure als Jardins de Luxemburg: solete, brisa fluvial...


M'agafo a la cadira no sigui que me la prenguin.





















Avui ha fet fresca, airot. Ha estat el primer dia que no hem passat calor, tot i que el sol segueix picant de mala manera. Avui l'aire era gelat, s'agraeix.
Hem dinat als voltants de la Sorbonne, i a la tarda, Torre Eiffel...



A dalt de tot. Jo feia la foto, per això no surto.



Fent país.

Guaperes!!! 
A l'Albert no li han deixat passar la senyera, i ja veieu que ha hagut de fer-se la foto un cop a baix. La Neus diu que no dic res d'ella al bloc. Doncs res, aprofito per dir que és un sol, que dóna gust passar l'estona amb ella i que l'estimem tots molt. Apa!
Cal dir que cinc o sis han pujat una mica per fer-se els valents, perquè no ho veien gens clar, i han baixat com un coet. La Nàdia la que més ràpid ha baixat, jeje, coses nostres... No diré qui, però alguns m'han comentat que des de dalt, buscaven el mar, i que increiblement, no es veia. Sense comentaris. El cas és que han al·lucinat, tota una experiència.
Hem sopat al restaurant universitari, i ja notem els nervis de cara a Disney demà. No veuen l'hora de fer una abraçada al Mickey, la Bella... A la nit, Nötre Dame, Ile de Sant Lui... Excitació, nervis, maduixes amb nata...



A veure qui troba el geperut...

En fi, i demà Disney... Yupiiiii!!!

Bona niiiiit!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada